Information

Eventgalleriet

Her samler vi billeder fra alle de events vi kan komme i nærheden af. Selvom der allerede er mange fotografer tilknyttet EventGalleri, kan vi altid bruge flere. Er det noget for dig, kan du læse mere, og tilmelde dig her.
Under hvert enkelt galleri, kan du læse en opsummering, og se hvem der har taget billederne. Du kan også få billeder fjernet, hvis du selv eller din bil er derpå, og du ikke ønsker dem på EventGalleri.dk. Kunne du godt tænke dig at bruge billederne privat eller offentligt, kan du læse om copyright her.

Eventkalenderen

Med Eventkalenderen kan du holde dig opdateret omkring de kommende bilevents. Kender du til et event vi ikke endnu har fået i kalender, kan du tilmelde det her. Udover dato og tidspunkt for eventet, kan du se på kortet, hvor i landet det forgår. Hvis du f.eks. ikke ved hvor Padborg ligger, er det en god indikation, så du ved hvor langt der er at køre.

Eventpigerne

Der er en stigende interesse for at bruge eventpiger til bilshows, messer olig. Derfor har vi lavet et galleri, kun med eventpiger. Det er herfra muligt at booke en eventpige, og alt kommunikation sker direkte med pigerne. Vi har fra EventGalleri.dk's side altså ikke noget at gøre med de indbyrdes aftaler der bliver lavet, men stiller blot servicen til rådighed for eventpigerne, og for dem der skulle være interesserede i at booke dem. Servicen er gratis at bruge for begge parter. Kunne du tænke dig at blive eventpige, kan du oprette en profil her.

Bilklubberne

Her samler vi en liste over links til de fedeste bilklubber i Danmark. Er der en klub du mener skal på, så tilmeld den her.

Wallpapers

Her tilføjer vi løbende wallpapers med de fedeste billeder, vi får taget. De kommer i 6 forskellige opløsninger, så mon ikke der også er en der passer til din skærm.

Kontakt

Har du spørgsmål omkring noget på EventGalleri.dk hører vi gerne fra dig. Kontakt os her.